Wij verwelkomen u in ons compleet gerenoveerde landhuis met vijf gastenkamers en een vakantiewoning in het paviljoen. Het landhuis is omgeven door een uniek park, van ouds bekend als "le parc l’ Ormille". Het maakt deel uit van de Open Tuinen van België.
U kan er rustig genieten in de Engelse, Franse of klassieke tuin en u hebt er bovendien een prachtig panoramisch uitzicht op de vallei waar de Ourthe en de Aisne samenvloeien temidden van een bosrijke omgeving.
We bevinden ons op 5 minuten wandelafstand van het centrum, waar iedere zondagvoormiddag de alom bekende markt “La Petite Batte” plaatsvindt.
Ons domein is een ideale uitvalsbasis om de toeristisch aantrekkelijke omgeving te verkennen met dorpen en steden als Hotton, Barvaux, Wèris, Deulin, La Roche, Marche-en-Famenne en natuurlijk niet te vergeten Durbuy zelf, het kleinste stadje ter wereld.
Het landhuis, waarin u verblijft, werd met de grootste zorg gerestaureerd en gerenoveerd met respect voor het behoud van zijn klassieke en nostalgische karakter en romantische uitstraling. Alle kamers, het appartement en de bibliotheek met beschikbare seminarieruimte (max. 12 personen) zijn voorzien van al het nodige moderne comfort en communicatiemogelijkheden.